Skip To ContentSkip To Content
    Franklin High School’s 1st Semester Final Exams Schedule

    MONDAY, JANUARY 30, 2017

    8:45 - 9:15am (30-minute prep) - transition
    9:15 – 10:45am (90-minute exam) – 1st Period
    10:45 - 11:15am (30-minute prep) - transition
    11:15 - 12:45am (90-minute exam) –3rd Period
    12:45 - 1:15pm (30-minute lunch) - LUNCH
    1:15 - 1:45pm (30-minute prep) - transition
    1:45 - 3:15pm (90-minute exam) – 5th Period


    TUESDAY, JANUARY 31, 2017

    8:45 - 9:15am (30-minute prep) - transition
    9:15 – 10:45am (90-minute exam) – 2nd Period
    10:45 - 11:15am (30-minute prep) - transition
    11:15 - 12:45am (90-minute exam) –4th Period
    12:45 - 1:15pm (30-minute lunch) - LUNCH
    1:15 - 1:45pm (30-minute prep) - transition
    1:45 - 3:15pm (90-minute exam) – 6th Period